Uit de media heeft Smoc (stichting Schoon Milieu Op Curaçao) vernomen dat de opstart van de ‘catcracker’ met een week wordt uitgesteld. Enerzijds betekent dit voor de komende week een kleinere kans op gezondheidsoverlast, anderzijds is het wellicht uitstel van problemen. Want even ter herinnering: wat kun je van de ‘catcracker’ verwachten? Een waaier van poeder waarvan de Isla niet wil aangeven wat het is, maar bijvoorbeeld ook fijn stof en thiolen. Smoc hoopt van harte dat de gezondheidsoverlast beperkt blijft zodra de ‘catcracker’ daadwerkelijk operationeel is, maar houdt rekening met het ergste.
Arjan Linthorst (bestuurslid Smoc), Nederland

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).