Naar aanleiding van uw opmerking ‘De PNP verkeert momenteel in een crisis’ in het artikel ‘Rosaria niet terug naar PNP’ heb ik behoefte als volgt te reageren.
Tijdens de laatst gehouden Algemene Vergadering van de PNP vonden er verkiezingen plaats van nieuwe leden voor het nieuw te vormen bestuur. Alle bepalingen van het Huishoudelijk Reglement zijn in acht genomen en er werd op democratische wijze gestemd op de kandidaten voor een bestuursfunctie.
Uit niets is mij gebleken dat de PNP in een crisis zou verkeren, integendeel, de PNP gaat juist met nieuw elan de strijd aan.
Ik heb er alle vertrouwen in dat dit onlangs gekozen bestuur de cultuur en de beginselen die deze sociaal-christelijke partij al 64 jaar uitdraagt met verve zal verdedigen.
Helga Mensing,
sinds 1970 actief lid van de PNP.
Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).