Uw krant kopte onlangs dat ministeries 6 procent moeten bezuinigen. Wat wel opvallend is, is dat in deze regering nog Statenleden zich geroepen voelen hun eigen pensioenen, uitgaven, reizen en ontvangen salarissen voor wanbeleid onder een vergrootglas te houden.
Het is gemakkelijk dit wanbeleid af te wentelen op de Curaçaose bevolking en zodoende zelf buiten schot te blijven. Met alle onbeschofte uitlatingen van Helmin Wiels de afgelopen dagen zou het hem sieren als hij daar zijn mond een keer over open zou trekken in plaats van haat te zaaien en andere onzin te blaten. En wellicht kan hij vaker op eigen kosten op en neer naar Nederland gaan. Hetzelfde geldt voor alle Statenleden.
Shame on all of you.
J. Martina, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.