×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

Vrijdagmiddag kreeg ik een melding via Skype van een paar heren die helemaal in feeststemming waren die mij uitnodigden om samen met hen zaterdag de val van meneer van Assendelft van Wijck in Den Haag te komen vieren, in hetzelfde restaurant waar op 12 juni de meeting werd gehouden en de planning begon voor de val van deze man.
Er zou een ticket business class met de KLM hier op het vliegveld voor mij klaar liggen en kon ik zondag terugvliegen als ik dat wilde. Ik heb ze bedankt en gevraagd of ze het geld voor het ticket aan een liefdadigheidsinstelling hier op Curaçao wilden geven omdat ik niet wilde hebben dat iemand mij ooit zou kunnen beschuldigen dat ik iets heb gedaan uit eigen gewin.
Zaterdag kreeg ik via Skype het diner te zien en heb ik met iedereen gesproken en iedereen weer gezien.
De champagne vloeide rijkelijk en het goede nieuws was dat de groep schuldeisers opeens veel groter was geworden en dat de mails van de schuldeisers nog steeds bleven binnen komen.
Als je de bedragen hoort vraag je je af hoe het mogelijk is dat deze man zolang mensen heeft kunnen bedriegen, voorliegen, met de dood bedreigen, oplichten en hier nog rond kan lopen zonder dat ze hem doodgeschoten hebben, want uiteindelijk hebben veel mensen heel veel geld verloren met deze fantast.
Ik ben alleen blij dat zijn geloofwaardigheid finaal de grond is ingeboord en dat het tijd wordt om de rekening te betalen.
En nou komt het, want deze man zal niet alleen ten onder gaan, maar zal iedereen proberen mee te nemen om op die manier zijn straf te verminderen want natuurlijk zal nou de rest ook komen zoals de Curaçaose, Nederlandse- en Belgische belastingdienst en nog een aanklacht in Guernsey over een oplichtingzaak in verband met een jacht, dat komt allemaal boven drijven als gevolg van zijn val hier op Curaçao en niet te vergeten een echtscheiding die hem 2 miljoen gaat kosten.
Het begon met een stukje dat ik heb geschreven dat ik heb genoemd ‘Ik sta boven de wet’ waarin ik naar voren bracht dat deze meneer alle regels en wetten aan zijn laars lapte en daar zijn beachclub St. Tropez heeft neergezet en daarna is alles gaan rollen en werd ik dag en nacht gemaild, gebeld, geskyped door mensen over de hele wereld die van alles hadden meegemaakt met deze meneer.
En elke keer kwamen er meer bewijsstukken boven tafel, onbetaalde rekeningen, foto’s van de Rolls Royces die verstopt waren, verzekeringsfraude, doodsbedreigingen, mensen die alles, maar dan ook alles kwijt zijn geraakt, die niet eens een ziektekostenverzekering kunnen betalen en waarvan de vrouw terminale kanker heeft.
Meneer leeft in luxe over de rug van al deze mensen en ik ben blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren om te zorgen dat deze man gestopt kan worden en dat het als een waarschuwing dient voor de volgende die denkt dat mijn klip een ritseleiland is waar alles kan en mag zolang je maar met flappen strooit.
Dit is het begin van het einde want hij zal Koraal Specht van de binnenkant zien en aangezien hij een klein manneke is zullen ze hem echt niet vragen om mee te doen met de River Dance Groep daar maar zal hij ook zijn broek halverwege zijn kont moeten dragen in opdracht van Boeboe de Godfather daar.
De Belle of the Ball van Koraal Specht meneer van Assendelft van Wijck!
Ik blijf lachen op deze klip want ik zou goud geven om hem daar op die binnenplaats van Koraal Specht te zien lopen.
Arthur Donker, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).