Beste Toonchi Diepstraten,
Hartelijk bedankt voor de ingezonden brief ‘Délifrance 16 jaar trendsetter in koffie’ in het <I>Antilliaans Dagblad<I> (mijn favoriete krant) van vrijdag 20 april 2012, vooral gelet op de erkenning toegekend aan de motor achter het succes van Délifrance. Gemakshalve citeer ik jouw woorden: ,,Vanaf het begin af zag je in Bloempot; die grote, lange blonde cheffin, die ijverige vrouw, haar uiterste best doen om haar medewerksters de service en stijl bij te brengen. Het is haar gelukt om een bedrijf neer te zetten dat goede service geeft en een heel goed product brengt.”
Met enorme trots kan ik zeggen dat die grote, lange blonde ijverige cheffin al 26 jaar lang mijn stiefdochter is. Eldrith de Lange leidde die zaak alsof deze persoonlijk van haar was. Bestellingen (in binnen- en buitenland), voorraadbeheersing, magazijn en opslag, de dagelijkse financiën, logistiek, constante coaching van ‘haar meiden’, constante controle op service en kwaliteit. Dit alles deed zij met een passie alsof haar leven ervan afhing.
Het heeft mij en mijn vrouw (haar moeder Anne) dan ook enorm gegrepen dat zij en haar collega Rinat (de motor achter Délifrance Salinja Galleries) tijdens de overname van de activa van de twee broodjeszaken, als deel van het meubilair zijn behandeld (en dan bedoelen wij niet door de nieuwe eigenaar). Maar na regen komt zonneschijn. Het heeft de dames doen besluiten voorgoed een punt achter Délifrance te zetten en hun eigen Déli-zaak te gaan openen.
Met dank aan de familie Halabi van Promenade die enorm veel vertrouwen en waardering heeft getoond in/voor deze dames, kunnen zij binnenkort hun eigen droom gaan verwezenlijken…. in Promenade! Anne en ik wensen Cedric Sprock vanuit ons hart veel geluk met de overname van Délifrance door Café Barista. Zij zullen de dames zeker missen, maar Cedric en zijn vrouw zijn professionele mensen en bovendien zijn het hele eerlijke en goede mensen.
Eldrith en Rinat (ook namens de ouders van Rinat), from the bottom of our hearts: Masha Pabien! You can definitely do it.

Rudy & Anne Sprock, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.