Toevallig kwam ik een oude krant tegen met een artikel en een foto van drie van onze leiders, El Hakim, Cooper en Schotte in gezelschap van de heer Christiaan van Assendelft van Wijck tijdens een persconferentie waarbij de heer van Assendelft van Wijck een project presenteerde voor de bouw van 2.000 nieuwe hotelkamers, een 1.100 meter strand boulevard, twee eilandjes van 5.000 vierkante meters elk en weet ik wat allemaal nog meer. Totale kosten 1,3 biljoen guldens.
Nou heb ik altijd geleerd if it’s too good to be true it probably isn’t.
Maar ik geef iedereen de benefit of the doubt en lees verder dat volgens Gerrit Schotte dit project sinds 2008 aan de vorige regering was gepresenteerd doch zonder resultaat.
Toen ik die bedragen en de gegevens las wat deze meneer allemaal van plan was deed het mij denken aan die plaat van Harry Slinger: ,,Je bent heel wat van plan dan”.
Dus ben ik gaan zoeken en kijken wat ik kon vinden over deze grote weldoener en begrijp ik nou waarom de vorige regering niet met deze meneer in zee wilde gaan.
Deze meneer heeft een hele serie veroordelingen, heeft in de gevangenis gezeten (registratienummer 3015553) is veroordeeld voor het opzettelijk een fietsend stel aan te rijden, poging tot wurging, doodsbedreigingen van bouwinspecteurs, waarvoor hij veroordeeld werd tot een boete en 240 uur taakstraf, heeft in een gevangenis in Lelystad gezeten waar hij in paviljoen J05-C verbleef, mijn God, ik kan beter beginnen met wat hij niet gedaan heeft, dan zijn we eerder klaar.
Bedreigingen en wurgingen van vrouwen en ex-vrouwen zijn niet onbekend zoals in <I>Vigilante<I> van 9 januari 2012 heeft gestaan.
En dit is dan een persoon die mij wil doen geloven dat hij daar een droomproject gaat neerzetten of wordt het weer een spookproject waar ik heel wat van in mijn leven heb gezien.
Geen wonder dat de vorige regering niet in zee wilde gaan met deze man. Die heeft waarschijnlijk navraag gedaan en wilde waarschijnlijk niks met deze man te maken hebben en nou begrijp ik ook waarom deze regering wél in deze man gelooft want zoals men zegt Birds of a feather flock together. Het lijkt wel een sprookje uit duizend en een nacht!
Arthur Donker, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).