Advies aan Jopie Hart. Gebruik het argument van wateroverlast voor het nieuwe hospitaal op het ex-terrein van de Amstelbrouwerij niet meer, aangezien dit binnenkort opgelost is door minister Cooper, ongeacht of het nieuwe hospitaal daar komt of niet en als het er komt des te meer reden om de aangedragen oplossing te realiseren voordat zelfs met de bouw begonnen zal worden. Concentreer je op de gebruikte argumentatie waarom het hospitaal uit Otrobanda zou moeten verdwijnen! Ik heb wel een andere vraag aan de overheid: als er gekozen is voor de locatie op dit Amstelterrein, wat is dan goedkoper: dit terrein te kopen of ernaast een terrein te dempen? Een andere vraag: waarom Kranshi weghalen uit een monument in Otrobanda en dit monument niet zelf aangekocht? Hierover kan best een regeling worden getroffen met de eigenaar dunkt mij. Waarom lees ik niets over de beslissing van het nieuwe hospitaal op de website dewegnaaronsnieuweziekenhuis.org, die heeft het nog op de eerste pagina over de Jan Noorduyn-locatie. Waarom kan ik geen link vinden op gobiernu.cw naar deze website? Een website is er om up-to-date informatie te geven en niet om te vertellen dat er een website is. De website van de overheid is kwalitatief zeer slecht. In het begin was de argumentatie we beginnen en tegen de tijd dat .cw beschikbaar is, is het een volwaardige website. Het resultaat is dat het een volledig waardeloze website is geworden. Twee voorbeelden waar de burger alle informatie op een overzichtelijke wijze kan krijgen: miamigov.com en hengelo.nl. Probeer eens op te zoeken wat je moet doen om een rijbewijs te halen! Ik dwaal af van het onderwerp, maar dit geeft precies aan wat je allemaal tegenkomt om antwoorden te krijgen op vragen over een onderwerp.
Henk Pasman,
Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).