‘Wiels vreest afhaken buitenlandse investeerders’ lees ik onder de kop van het artikel in het Antilliaans Dagblad van gisteren. Opvallend dat de nationale roeptoeter geheel voorbijgaat aan het feit dat het gehele investeringsklimaat dankzij deze pretregering - en de Staten, waar Wiels deel van uitmaakt, die geen toezicht houdt in het bijzonder, - de oorzaak is van deze misselijke situatie.
Kom, kom, Wiels, ik neem aan dat u ook wel beter weet om dat zelf wel door te hebben of prefereert u liever, en overduidelijk, de bekende struisvogelmethode?
Sinds 10-10-’10 heeft de Staten niets, maar dan ook niets gedaan om op ook maar een enkele wijze bezorgdheid te uiten over de vele atrako's, overvallen, berovingen, gevallen van huisvredebreuk, het vervangen van mensen, het met vakantie sturen van mensen in afwachting van het intimideren, bedreigen, enzovoorts, enzovoorts.
Het wordt door Wiels, Asjes en Thodé (die er eveneens maar tegen aan raaskalt) als de normaalste zaak van de wereld gezien dat er honderden huizen leegstaan die onverkoopbaar zijn, simpel en alleen omdat mensen zich nauwelijks willen vestigen op het eiland. De een na de ander vertrekt. Dat er in de bouw zo langzamerhand paniek aan het uitbreken is omdat er nauwelijks iets te doen is voor mensen. Dat mensen zelfs aan je deur komen vragen of je nog iets te doen hebt voor hen. Hoe durven jullie mensen zo in het verderf te storten.
Ik zal er zeker zijn aanstaande maandag in het SSK-gebouw en hoop vele duizenden met mij. Shame on you all.
J. Martina, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).