Namens Norvin Kook wil ik u van harte bedanken voor zijn interview in uw dagblad. Hierdoor heeft hij meerdere kinderen kunnen krijgen in zijn atletiekclub en sportclub Deportivo San Kristòfel. Hij heeft de kinderen het artikel laten zien waardoor deze kinderen nog meer gemotiveerd zijn om te presteren.
Het is ook mede dankzij uw artikel gelukt om aan een bus te komen zodat zij de kinderen kunnen ophalen en terugbrengen naar huis. Deze bus krijgen ze van de marine. De toezegging hebben ze al, nu nog de rest afronden.
Ook hebben ze toezegging gehad voor de nieuwe uniformen. Last but not least: er is een grote kans dat de club SDK vanuit Nederland gesponsord wordt met materialen voor de atletiek.
Weet u dat deze kinderen, ondanks het kale voetbalveld waarop ze trainen, nu met de atletiekwedstrijden, wekelijks prijzen weten binnen te halen in verspringen, hoogspringen, rennen, speerwerpen, kogelstoten en discuswerpen?
Wij zijn zo trots op de kinderen en hun leiders. Un masha, masha danki.
Elsa López, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).