Namens Norvin Kook wil ik u van harte bedanken voor zijn interview in uw dagblad. Hierdoor heeft hij meerdere kinderen kunnen krijgen in zijn atletiekclub en sportclub Deportivo San Kristòfel. Hij heeft de kinderen het artikel laten zien waardoor deze kinderen nog meer gemotiveerd zijn om te presteren.
Het is ook mede dankzij uw artikel gelukt om aan een bus te komen zodat zij de kinderen kunnen ophalen en terugbrengen naar huis. Deze bus krijgen ze van de marine. De toezegging hebben ze al, nu nog de rest afronden.
Ook hebben ze toezegging gehad voor de nieuwe uniformen. Last but not least: er is een grote kans dat de club SDK vanuit Nederland gesponsord wordt met materialen voor de atletiek.
Weet u dat deze kinderen, ondanks het kale voetbalveld waarop ze trainen, nu met de atletiekwedstrijden, wekelijks prijzen weten binnen te halen in verspringen, hoogspringen, rennen, speerwerpen, kogelstoten en discuswerpen?
Wij zijn zo trots op de kinderen en hun leiders. Un masha, masha danki.
Elsa López, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.