Ik heb al een paar dagen dat ik ’s morgens de stank van de Isla ruik maar vanmorgen was het wel een record want om 5.00 uur vanmorgen werd ik zelfs wakker van de stank zo erg was dat.
Een gore rotte uienlucht die je gelijk al misselijk maakt en dan vraag je je af hoe lang mevrouw Constancia ons nog blijft belazeren met haar excuses en haar hoofd in het zand blijft steken omdat ze incapabel of te dom is om zich te realiseren dat zij de minister van <I>Volksgezondheid<I> is en dat de rotzooi die de Isla uitstoot helemaal niet goed is voor de gezondheid van de bevolking van Curaçao.
En dan kan ‘brother’ Schotte wel beweren dat we de economische inbreng van de Isla niet moeten vergeten (6 procent in totaal) wat dan goed moet maken dat er gemiddeld 18 personen per jaar dood moeten gaan (zolang het niet hun eigen familie is) en weet ik hoeveel anderen met longziektes rondlopen omdat de Isla kan doen en laten wat ze willen omdat ze de Milieudienst in hun zak hebben en de minister van Volksgezondheid te dom is of niet wil inzien dat ze een volk vermoorden met hun troep die dagelijks de lucht in wordt gepompt.
Sarah Palin, de ex-gouverneur van Alaska, heeft de uitspraak ‘Man Up’ populair gemaakt en wilde daarmee zeggen dat je op moet staan en je werk moet doen zoals het hoort en waar je voor betaald wordt en niet als een jaknikker alles maar goed moet vinden wat de grote jongens jou zeggen om te doen omdat je anders je de sponsoring van je campagne voor de volgende verkiezing kwijt zal raken.
Gisteren zijn er meer dan 2.000 kinderen van elf scholen naar huis gestuurd omdat iedereen misselijk en ziek werd van de stank.
En dat accepteren mevrouw Constancia en ‘brother’ Schotte omdat ze bang zijn om tegen de Isla in te gaan omdat het jaknikkers zijn die totaal niks om de lokale bevolking geven maar alleen aan hun eigen hachje denken.
Ik kan totaal geen respect hebben voor mensen die duidelijk niet capabel zijn of zich niet bekommeren om de bevolking en zich toch proberen voor te doen alsof zij de grote redders zijn van deze klip.
Laat me niet lachen, ik lig al de hele dag in een deuk op deze klip als ik deze clowns bezig zie.
Arthur Donker, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).