Met verbazing het ingezonden stuk van de heer Sambo gelezen wat weer een ware overstroming aan nonsens herbergt. Ik vraag mij werkelijk af of er nog iemand deze man serieus neemt. Ik kan me het parlement in Nederland natuurlijk goed voorstellen dat je tussen de enorme problematische bedrijven door je nog druk moet maken om het Land Curaçao. Nederland heeft problemen genoeg met Europa, dus het is te gek voor woorden dat je steeds voor Curaçao moet komen opdraven. Dat het een treurige bedoening op ons eiland is daar zal iedereen het mee eens zijn.
En gelukkig kan deze flutregering, die helaas niet uitblinkt in intelligentie, niet zomaar een onafhankelijkheidsverklaring uitroepen. Daarvoor zullen zij toch de meerderheid van de bevolking achter zich moeten hebben en aangezien in eerste instantie wij gekozen hebben om bíj het koninkrijk te horen stel ik voor nogmaals een referendum te houden en wel met ingang van 2012. Onder voorwaarde dat als de uitkomst hetzelfde is, dit stelletje zal opkrassen. Met Wiels voorop en in zijn kielzog de rest van de makkers.
En het geblaat van Asjes nu weer, ach de man heeft zich al onsterfelijk belachelijk gemaakt, dus neem hem maar met een korreltje zout zou ik zeggen.
Ik hoop in ieder geval dat het clubje Staten zich in Nederland zullen amuseren, ik begreep dat zij een riante daggeldvergoeding krijgen en uiteraard business class reizen op kosten van de belastingbetaler.
Toevallig ga ik ook morgen voor zaken naar Nederland en reis altijd business class dat door mijzelf betaald wordt. Dat is het verschil met zakkenvullerij op kosten van de gemeenschap. Interessant te observeren hoe de Statenleden zich gedragen. Overigens is de foto op bladzijde 15 van het Antilliaans Dagblad van 9 december opvallend omdat minister Arindell naast Lionel Jansen staat en het niet gepast is binnen de politiek dat een man zijn arm om een vrouw haar middel slaat.
Josef Martina,
Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).