Met verbazing las ik gisteren uw voorpaginanieuws ‘Wiels hekelt Eman’ om dan verder te begrijpen dat Wiels op zijn Facebook-pagina een filmpje draait waarin hij een ferme schop uitdeelt tegen de spreekwoordelijke schenen van Mike Eman.
Ik begin het spoor steeds meer bijster te raken, en het is werkelijk onvoorstelbaar dat een slecht spelend acteur als de PS-voorman iedereen constant op uiterst onbeschofte wijze meent te moeten discrimineren of beledigen. Van Nederlanders in bodybags tot een premier van een bevriend land die het moeten ontgelden. Het is onvoorstelbaar. Dat het OM op Curaçao dit alles zomaar over zijn kant laat gaan in een beschaafd land is een werkelijke gotspe.
Eman heeft, behalve rechten, nota bene ook notariaat gestudeerd. Aan zijn scriptie ‘The Position of the Institution of the Public Prosecutor vis à vis the Minister of Justice in a Small Scale Community’, heb ik in ieder geval veel gehad. Je zou toch denken dat Wiels niet eens qua intellect en zeker beschaving in de schoenen van de heer Eman kan staan. Ik vind het meer en meer dan treurig en word het de hoogste tijd dat het OM eindelijk verantwoordelijkheid in deze neemt en onderzoek laat doen naar de ophitserij op Facebook.
Josef Martina, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.