De kop van uw krant op bladzijde 5 van vrijdag 11 november vond ik wel grappig: ‘Monk houdt spiegel voor’.
De AIVD is in de fout gegaan bij ministers. Als je dan even doorleest dan wordt het duidelijk dat er twee niet door de screening zijn gekomen en dat de uitkomst schriftelijk had dienen te gebeuren en niet mondeling.
Toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat dit nog wel een hemelsbreed verschil is met wat zich hier in de politiek allemaal afspeelt. Je kunt daar als regering natuurlijk wel schandalig nonchalant over doen maar feit blijft dat we langzaam maar zeker belachelijker worden; verlies van vertrouwen is nu net wat we niet kunnen gebruiken in een slechte economische situatie. Bijvoorbeeld het aantal veilingen per week. Sla de krant er maar op na. Dat is de uitkomst na 1 jaar regering Schotte.
De wapperende vergelijking waar Monk zo goed in is, hetzij verscheuren of wapperen, gaat zoals gewoonlijk wel weer de mist in. Ik denk dan ook dat hij de lachspiegel bedoelt.
Een bladzijde terug ‘Ministerspost cruciaal voor deelname FOL’. Ik rol echt van de ene verbazing in de andere. Een partij die zo goed als weggevaagd is tijdens de laatste verkiezingen, een partijleider die wegens fraude en corruptie 10 maanden heeft vastgezeten stelt nog eisen ook. Het moet niet veel gekker worden op ons dushi Isla.
W. Johnson, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).