,,Ook ga ik ervan uit dat wij, als burgers en stemmers, op een juiste manier moeten omgaan met onze eigen verantwoordelijkheid die noodzakelijk is om integer bestuur te bereiken. Omdat wij in een democratie leven, regeert het volk. De stem van het volk is de stem van God”, aldus, uit het Papiaments vertaald, Norbert George op Facebook op 8 november.
Ik vraag me af of God daar wel zo blij mee is. Ik heb hem in ieder geval laten weten dat ik zelf aan mijn aards politiek visietje niets goddelijks verbind. Maar wie ben ik? Bob Dylan kon die menselijke zelfoverschatting met haar gruwelijke gevolgen al in 1964 veel beter onder woorden brengen. Hij zette zijn tekst nog op muziek ook. Luister naar With God on Our Side, van het album The Times They Are a-Changin’ .
Hans van Hulst, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).