De groep van 40 werd uitgemaakt voor landverraders omdat zij hadden gezegd wat zij fout vonden van deze regering.
Schijnbaar mag je op een democratisch eiland geen vrije meningsuiting hebben en worden mensen zoals ik, John Baselmans, Henk Pasman, Jacob Gelt Dekker, Willy Maal en vele anderen gelijk als ‘persona non grata’ beschouwd en zouden wij in landen als Venezuela gelijk opgepakt worden en ergens voor de rest van ons leven weggestopt worden omdat we kritiek leveren.
Nou hebben we hier van die jongens die een radioprogrammaatje hebben die zich groot maken door mensen te beledigen, ongefundeerde beschuldigingen omhoog gooien, mensen zwart maken en nog meer van die klappen onder de riem uitdelen zodat zij de populaire jongen kunnen uithangen.
Mensen met minderwaardigheidscomplexen die dat proberen te overbruggen door zich een meerderwaardigheidscomplex aan te meten die een gevolg hebben van mensen die daar ook aan lijden.
Toen een van deze schreeuwlelijkerds zei dat de Nederlanders in bodybags teruggestuurd zouden worden en dat mensen aan galgen opgehangen moesten worden, moest ik denken aan Mexico.
Jaren geleden in Mexico deed iemand een racistische uitspraak over de Joden in het Parlement daar en gelijk bleven de Amerikaanse toeristen daar weg en hebben ze 5 jaar lang bakken vol geld aan marketing moeten uitgeven om die Amerikaanse toeristen weer terug te krijgen.
Hier heb je een paar idioten die niet weten wat ze zeggen en te dom zijn om het gevolg van hun uitspraken te overzien die een van de grootste toeristische markten die wij hebben finaal de grond in boren.
We krijgen nu al mensen die hun reis annuleren en dan hebben we het niet over de verontruste ouders die graag hun kinderen die hier stage lopen terug willen halen voordat het te laat is.
En dat komt dan nadat iemand aangekondigd heeft een stuk of tien eilandjes voor de kust te willen bouwen en investeerders gaat zoeken op de wereldmarkt om de rest te maken.
Dacht je nou écht dat ik mijn geld in een project ga investeren als daar gekke opruiers rondlopen die onmogelijk het belang van Curaçao voor ogen hebben en alles doen voor hun eigen imago en zich totaal niet interesseren voor het welzijn van Curaçao?
Wie zijn nou de landverraders? De groep van 40, of mensen die deze klip liever zien zinken in de Caribische zee zodat zij er beter van zullen worden..?

Arthur Donker, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.