×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

De heer Wiels heeft besloten dat hij de ontvangst van de koningin niet wil bijwonen en wel om principiële redenen. Haar handtekening staat onder alle Rijkswetten en consensus Rijkswetten. Maar de heer Wiels heeft al deze Rijkswetten toch ook ondertekend? En dankzij zijn handtekening regeert hij de dag van vandaag, nota bene met uiteindelijk Nederlandse financiële steun. Volgens mij staat de handtekening van de koningin ook op al die Nederlandse bankbiljetten, die de heer Wiels en deze regering maar oh zo graag ontvangen. Dan hoor ik niets van enige principes, of het zou het principe van de hypocrisie moeten zijn. Als je werkelijk een echte principiële vent bent, dan had je vorig jaar je handtekening niet onder deze wetten moeten zetten. En als je het niet kunt opbrengen om ook maar enig respect te tonen voor het Staatshoofd, stap dan nu alsnog acuut uit de regering. Dan toon je pas dat je een principiële vent bent.

R. Spong, Curaçao

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).