Op maandag 31 oktober zullen vertegenwoordigers van de groep ‘Ami tambe ta un dje 40’, oftewel ‘Ook ik ben een van de 40’ op het Wilhelminaplein aanwezig zijn om uiting te geven aan hun onvrede over de pogingen tot beperking van het grondrecht van vrijheid van meningsuiting door de overheid (met name door minister Monk) die immers de 40 personen die met de commissie Rosenmöller hebben gesproken, uitmaakt voor ‘landverraders’ die de doodstraf verdienen. Wij roepen hierbij iedereen op om op voormelde dag tussen 18.00 - 20.00 uur aanwezig te zijn en mede uiting te geven aan onze afschuw over de verwerpelijke houding die de overheid inneemt in het trachten muilkorven van onze bevolking. Duidelijk moet blijken dat wij, het volk van Curaçao, dit niet accepteren alsmede ook niet accepteren dat wij door onze regering bedreigd worden wanneer wij meewerken aan een onderzoek dat de regering niet zint en welke tot doel heeft door ministers begane oneigenlijkheden bloot te leggen. Elk volk heeft recht op een integer bestuur en daar waar zulks gevaar loopt heeft het volk ook het recht al hetgeen te verrichten om de geschonden integriteit te herstellen. Kom en schaar je aan onze zijde, wees ook een van de 40, je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!
Namens de commissie ‘Ami tambe ta un dje 40’.
George Lichtveld,
Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.