Je kunt de krant niet openslaan of je wordt werkelijk onpasselijk van de onbeschaafde verbale aanslagen van juist subjecten als Ivar Asjes (PS) en zijn partijleider. Het is werkelijk ongehoord. Ik wijs subjecten als Asjes c.s. dan toch nog even op het feit niet te spreken namens ‘het volk’. Althans, ik heb hem geen toestemming gegeven om namens mij te spreken.
Ik hoop dat Karel Frielink deze onbeschofte aantijgingen niet zo maar aan zich voorbij laat gaan. En verder een goed voorstel richting media/radio/tv zou zijn de PS met onmiddellijke ingang te ‘demoniseren’. Deze mensen vergiftigen namelijk het beeld van Curaçao en de bevolking. Daar is niemand, zeker tijdens de zwakke economische situatie, mee gediend.
Marcel Henriques,
Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).