Je kunt de krant niet openslaan of je wordt werkelijk onpasselijk van de onbeschaafde verbale aanslagen van juist subjecten als Ivar Asjes (PS) en zijn partijleider. Het is werkelijk ongehoord. Ik wijs subjecten als Asjes c.s. dan toch nog even op het feit niet te spreken namens ‘het volk’. Althans, ik heb hem geen toestemming gegeven om namens mij te spreken.
Ik hoop dat Karel Frielink deze onbeschofte aantijgingen niet zo maar aan zich voorbij laat gaan. En verder een goed voorstel richting media/radio/tv zou zijn de PS met onmiddellijke ingang te ‘demoniseren’. Deze mensen vergiftigen namelijk het beeld van Curaçao en de bevolking. Daar is niemand, zeker tijdens de zwakke economische situatie, mee gediend.
Marcel Henriques,
Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.