Jamaloodin moet opstappen, zo kopte uw krant woensdag. Onder andere pleit Wiels hiervoor om te voorkomen dat de coalitie imagoschade oploopt. Ik ben werkelijk stupéfait, want was het niet Wiels die na 10-10-'10 razendsnel in deze coalitie stapte en er net als iedereen van op de hoogte was dat Jamaloodin een halfbroer is van Dos Santos? Dat dezelfde Dos Santos als belangrijke financier van de MFK werd gezien was natuurlijk eveneens al heel lang bekend. Zeker bij Wiels als ‘man van het volk’.
Maakt u zich nu toch ook eens meer dan ernstig zorgen over het uitermate slechte investeringsklimaat, de criminaliteit die de pan uitrijst en het huiselijk geweld. Uiteindelijk is ‘uw’ PS-minister hiervoor de hoogst verantwoordelijke.
Kom, kom, nu stop toch eens met deze huichelachtigheid. U maakt zichzelf volstrekt ongeloofwaardig en vooral belachelijk.
Joshua Laszio, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).