De handelaren hebben zich verenigd en hun stem laten horen in het debat inzake de Centrale Bank en de regering. Zij waken voor hun belangen. Maar welke instantie houdt zich daadwerkelijk bezig met de criminaliteit die het volk teistert en de burgerij in angst doet leven? Wij moeten voorkomen dat de wanorde de overhand krijgt. Wanorde zorgt voor onrust en opstandigheid. Vooral de gewapende atrako’s door jeugdigen geven het volk een gevoel van onzekerheid. De eerzame, stemgerechtigde burger voelt zich verlaten en in zijn eergevoel aangetast. Het afglijproces gaat door met de toenemende armoede en chollers. Meer aandacht moet worden besteed aan de grensoverschrijdende criminaliteit, wapenhandel en mensenhandel. Wij moeten een crisis in de gemeenschap voorkomen.
Johan Oldenboom, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).