De laatste maanden, weken en dagen is het flink raak. De ene beroving en inbraak na de andere en vanuit de regering hoor je niets. Ik was van de week even op bezoek bij de Old Dutch, waar om 2.00 uur 's nachts twee figuren meenden hun schiettuig te moeten gebruiken. Weer een slachtoffer.
Het houdt niet echt op, hè, integendeel, het wordt steeds erger op deze klip. Steeds meer mensen besluiten het eiland te verlaten, het aantal koopwoningen rijst met recht de pan uit, goede investeringen blijven uit maar van de regering hoor je niets. Die hebben het te druk met rollebollend over de straat te gaan, mensen te intimideren, mensen uit hun functies te zetten en haat te zaaien. Dank u, Wiels.
Als Yu di Kòrsou hebben mijn vrouw en kinderen besloten te vertrekken. Wij hebben ons bedrijf met een flink aantal werknemers verkocht en besloten geen investeringen meer op het eiland te doen. Wij hebben besloten ons op één van de andere eilanden te vestigen. Hoe treurig ook.
Mag ik de regering hiervoor bedanken!
Ik wil u allen het beste wensen en vooral een wijze raad geven: laat van u horen, laat u niet door Wiels en zijn consorten overheersen. Geloof mij, deze opbouwwerker heeft letterlijk en figuurlijk niets goeds in de zin met het land en haar bevolking. Om van de rest van het rariteitenkabinet nog maar niet te spreken.
Marcel Henriques, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).