Met alle respect voor de minister van Economische zaken, de heer Hakim, om de basislevensmiddelen in prijs te doen verlagen en desnoods in het buitenland te betrekken, maar wellicht kan de heer minister ook aangeven hoe je die levensmiddelen moet bereiden als er op het eiland geen gas te krijgen is. Inmiddels met wachttijden van meer dan drie maanden en slechte vooruitzichten op verbetering.
Vragen zowel telefonisch als mondeling bij Curgas leveren geen resultaat op. Ik doe een klemmend beroep op de heer Hakim om zich ook eens met deze problematiek bezig te houden want ook gas is een eerste levensbehoefte.
W.F. Philips, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).