Volgens het Antilliaans Dagblad van gisteren zou mijnheer Helmin Wiels voor de radio uitgesproken hebben dat Bin Laden helemaal niet bestaan heeft en een verzinsel was van de VS-overheid.
Waarschijnlijk weet mijnheer Wiels ook heel stellig, net als de rooms-katholieke kerk ten tijde van Corpernicus, dat niet de zon het middelpunt is van ons zonnestelsel, maar de aarde.
Waarschijnlijk is mijnheer Wiels ook lid van de International Flat Earth Society en derhalve absoluut overtuigd dat de aarde plat is en niet rond.
Waarschijnlijk is het voor mijnheer Wiels ook een absolute zekerheid dat de landing op de maan nooit heeft plaatsgevonden, maar een trucage was uit Hollywood.
Waarschijnlijk zal mijnheer Wiels, net als Mahmoud Ahmadinejad, rondbazuinen dat de ‘Ausradierung’ van meer dan 6 miljoen Joden in de Tweede Wereldoorlog een verzinsel is.
Waarschijnlijk is mijnheer Wiels er ook rotsvast van overtuigd dat Sinterklaas bestaat, hij noemt die liefkozend Hulanda. Elk volk krijgt de regering die het verdient. Arm Curaçao, waar ga je naar toe?
Hans van Swoll, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).