Wat een provocatie, wat een stunt, met een kogelvrij vest verschijnen. Het is alleen maar show, en ‘the show must go on’. Wat ze hier in het buitenland ook van vinden, zal hem een zorg zijn, in ieder geval slechte reclame voor ons ‘dushi’ Curaçao. Ook een slecht voorbeeld voor onze jeugd, die denkt dat zij ook wel zoiets wil; ze schieten toch al zo graag. Vliegen met een helikopter, zonder vluchtplan, veel te laag vliegen en landen op twee plaatsen waar dat volgens de regels helemaal niet mag; staat hij gewoon boven alle wetten? En nu een erehaag op Hato voor een regeringspersoon uit Colombia; nee, niet het staatshoofd, dus tegen het protocol. Waar zijn de ‘kameraden’ die hem moeten helpen regeren? Oh ja, die zijn allemaal bezig overal mensen die hen niet aanstaan en ook niet van hun partijen zijn, te ontslaan; ja ja, ze werken heel hard. Totdat er niemand meer overblijft om die bedrijven te runnen, want wie wil daar nu die plaats innemen om er later, als je niet precies doet wat zij zeggen, er weer uit te vliegen? Si, nos mes por sigur, maar niet met deze mensen. Curaçao, ‘Quo Vadis’? Maar, zoals sommigen zeggen, in de hemel en op Curaçao is alles mogelijk. Halleluja en amen.
Catharina M. J. Deckers, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).