Ik amuseer mij altijd kostelijk als ik de reacties van Carlos Weeber lees. U heeft enorm veel humor, mijnheer Weeber. Zijn reactie van zaterdag 5 maart jl. is weer enorm scherp en de spijker op de kop slaand.
Ik heb toch een kleine aanvulling op zijn bijdrage. U begint uw stuk met de minister heeft gelijk dat hij bepaalt hoe de namen van overheidscholen moeten luiden. Dan heb ik toch een vraag aan verschillende ministers van deze regering. U staat allen achter een 80/20-wetgeving, bent druk bezig verdeeldheid te zaaien onder de bevolking met populistische uitspraken (Wiels vooral), en stuurt uw kinderen naar de International School à 24.000 per kind, en dat terwijl er nog steeds scholen zijn waar het meubilair van ellende uit elkaar valt, kinderen samen boekjes moeten delen en er vooral grote ellende in bepaalde gezinnen is. En Rosalia maakt zich druk om een naam? Kom, kom, u kunt toch wel beter nog. Wilt u dit middels een regeringsverklaring aan de bevolking van Curaçao uitleggen alstublieft?

M. de Souza,
Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).