Middels een ingezonden brief voor publicatie in het Antilliaans Dagblad in de rubriek ten behoeve van ingezonden brieven wil ondergetekende gaarne alle werkgevers op Dushi Curaçao op de hoogte brengen indien men een Yu di Curaçao nodig heeft om de 80/20-quota te verkrijgen voor hun personeelsbestand, dat men een beroep op mijn persoon kan doen. Ik ben een pure Yu di Curaçao en ik kan het bewijzen ook. Het maakt niet uit wat voor beroep het is zolang het bedrijf op Curaçao gevestigd is, en ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en Nijverheid van het land Curaçao. U kunt mij elektronisch bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
M. de Maaijer, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).