We komen nu voor de vierde keer voor een maand op Curaçao. Elke keer verbazen wij ons over de absoluut onleesbare borden richting Hato. Voor inwoners is het duidelijk welke afslag ze moeten kiezen maar voor bezoekers, zeker in het donker, is het zeer moeilijk. Hetzelfde probleem doet zich voor als je van Hato naar Punda gaat. Kunnen de betreffende borden misschien opnieuw geschilderd of vervangen worden? Als je hier niet bekend bent en een verkeerde afslag neemt is dat erg lastig. We ‘zien’ het volgend jaar wel.
Jan en Ria Hermans, Curaçao/Nederland

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.