In uw krant heb ik de uitlatingen van Helmin Wiels richting Joel da Silva Gois, voorzitter van Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) maar eveneens Centrale Bank-president Emsley Tromp met opperste verbazing gelezen.
Het wordt steeds raadselachtiger hoe het mogelijk is dat voormalig opbouwwerker en huidig PS-voorman Wiels, al zijn onrustzaaiende onzin en vooral polariserende uitlatingen als een tsunami eruit laat rollen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat er nauwelijks verschil meer is tussen Wilders en Wiels.
Het enige is wellicht dat de BBC recent een documentaire heeft uitgebracht met als titel ‘Geert Wilders, Europe’s most dangerous man?’.
De rest mag de lezer zelf invullen.
A. Celina, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.