In uw krant heb ik de uitlatingen van Helmin Wiels richting Joel da Silva Gois, voorzitter van Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) maar eveneens Centrale Bank-president Emsley Tromp met opperste verbazing gelezen.
Het wordt steeds raadselachtiger hoe het mogelijk is dat voormalig opbouwwerker en huidig PS-voorman Wiels, al zijn onrustzaaiende onzin en vooral polariserende uitlatingen als een tsunami eruit laat rollen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat er nauwelijks verschil meer is tussen Wilders en Wiels.
Het enige is wellicht dat de BBC recent een documentaire heeft uitgebracht met als titel ‘Geert Wilders, Europe’s most dangerous man?’.
De rest mag de lezer zelf invullen.
A. Celina, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).