In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben koperdieven tien meter waterleiding gestolen op het terrein van Manege SHC aan de Jongbloedweg. Brengt twee kilo koper tegenwoordig zo veel op dat het het waard is om hiervoor 22 paarden een nacht zonder water te laten staan?
Beste mensen, denk eerst eens na voordat je voor een habbekrats mens en dier zoveel ellende toebrengt! Desondanks willen we jullie hartelijk danken, omdat bleek dat de leiding een lek bevatte. Dit gaat ons dus veel geld besparen.
Inmiddels hebben wij alle koperen leidingen vervangen door plastic leidingen en als dank - omdat jullie ons attent hebben gemaakt op het waterlek - willen we jullie het restant koper graag geven. Jullie kunnen dit gratis op komen halen.
Wel graag overdag dit keer.

Marcella van Dam (Manege SHC), Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.