Hubert Wladimir Anton Devid. Echtgenoot, vader, grootvader, broer, fervente voetballer en een buitengewone huisarts. Na zijn artsenopleiding in Suriname heeft hij in nagenoeg alle delen van het oninkrijk als arts gewerkt.
Het grootste deel van zijn professionele loopbaan heeft hij hier op Curaçao doorlopen. Hij stond aan de wieg van de hedendaagse gezondheidszorg op Curaçao. Lang voordat er allerlei technische hoogstandjes mogelijk waren en bepaalde specialisten beschikbaar waren wist hij samen met zijn tijdgenoten de best mogelijke zorg te verlenen. Hij stelde zijn patiënten centraal, stond altijd klaar om te helpen. Tot op hoge leeftijd hield hij zijn vakliteratuur nog bij en was hij te vinden op nascholingsbijeenkomsten. Zijn beroep was zijn tweede hobby. De vereniging is erkentelijk voor wat ‘Dokter Devid’ voor de beroepsgroep heeft betekend. Moge de familie kracht putten uit de waardering die collega Devid in binnen- en buitenland genoot om dit verlies te verwerken.
Homan Jeung, Voorzitter Curaçaose Vereniging van Huisartsen

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).