,,Laten we, middels dialoog en wederzijds respect, gezamenlijk onze doelen bereiken”, aldus de coalitie in het onderschrift bij de foto van de ondertekening van het regeerakkoord. Dit vind ik een heel loffelijk uitgangspunt, waar ik helemaal achter sta. Toch heb ik een kanttekening. Ik zou de coalitie in overweging willen geven om hierin het goede voorbeeld te geven, anders is dit gegeven een holle frase. Ik merk namelijk helaas nog niets van dit streven, getuige de opmerking van coalitiegenoot Wiels die in diverse lokale media te kennen gaf niet met Cleopa te willen praten. Hij zou gezegd hebben: ,,Ik ben partijleider en heb als zodanig alleen te maken met de andere partijleiders en dat zijn Gerrit Schotte en Charles Cooper.” Dit is lijnrecht in tegenspraak met het loffelijk streven, zoals geuit door de coalitie. Is dit een volksvertegenwoordiger, een partijleider? Over dialoog en respect gesproken, naar de hele bevolking. Maakt de heer Cleopa geen deel uit van de Curaçaose bevolking?
Winnie Tanasale, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).