Als wij volwassenen ons niet kunnen gedragen en als wij geen voorbeeldfunctie kunnen geven dan zijn wij niet die personen die het waard zijn om op deze plaatsen te zitten.
Het is triest dat onze jeugd niets anders ziet dan liegende, vechtende en relschoppende politici en ouders. En dan vinden wij het nog gek dat de jeugd ontspoord is en zich niet meer aan wetten en regels houdt? Wat doen onze bestuurders zelf? Wat doen onze wetbewakers? Wat doen de ouders? We hebben lak aan een protocol, lak aan wetten, lak aan regels en lak aan wat het voorbeeld voor onze jeugd zou moeten zijn.
Als onze huidige bestuurders, wetbewakers en ouders niet weten zich te gedragen lijkt het beter dat we onze monden gaan houden als onze kinderen dat gedrag naspelen in hun eigen wereld; Lak aan gezag, lak aan regels en lak aan ouders. Waar zijn de volwassenen gebleven in deze tijd?

John Baselmans, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).