In het Antilliaans Dagblad van maandag las ik dat de Arubaanse regering van plan is de pensioenen voor parlementsleden aan te pakken. En wel op een manier die recht doet aan elk individu in de samenleving. Ik neem graag mijn petje voor de regering-Eman af.
Je zou denken voorbeeld doet volgen, en ik wacht dan ook met belangstelling en grote interesse af wanneer de regering hier op Curaçao de ‘grootheid’ heeft dit eveneens te doen.
Ik verwacht zeker van de partij van Wiels dat hij hierover een wetsvoorstel indient. Zeker nu zij de meerderheid hebben binnen de Staten van Curaçao. Als je het goed met de bevolking voor hebt zou dat een juist gebaar zijn.
Marcia Stacia, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.