In het Antilliaans Dagblad van maandag las ik dat de Arubaanse regering van plan is de pensioenen voor parlementsleden aan te pakken. En wel op een manier die recht doet aan elk individu in de samenleving. Ik neem graag mijn petje voor de regering-Eman af.
Je zou denken voorbeeld doet volgen, en ik wacht dan ook met belangstelling en grote interesse af wanneer de regering hier op Curaçao de ‘grootheid’ heeft dit eveneens te doen.
Ik verwacht zeker van de partij van Wiels dat hij hierover een wetsvoorstel indient. Zeker nu zij de meerderheid hebben binnen de Staten van Curaçao. Als je het goed met de bevolking voor hebt zou dat een juist gebaar zijn.
Marcia Stacia, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).