In reactie op ‘Twintig jaar discussie ziekenhuis’ moet mij toch van het hart dat ik het werkelijk een schande vind dat deze regering absoluut geen verantwoordelijkheid neemt inzake nu tot een besluit te komen.
Dat dit gebazel en onintelligent gebral nu reden moet zijn dat een internationaal vermaard oncoloog, nog wel van Curaçaose bodem zich heeft teruggetrokken is intens triest.
Deze nieuwe regering, die al gestart is met de meest schandalige uitlatingen bij monde van Rosalia met in zijn kielzog Wiels (PS) die werkelijk nog niets heeft laten zien wat ook maar enigszins op visie en kennis en vooral beschaving lijkt en zich in de mond durft te nemen dat hij nog nooit gehoord heeft van een oncoloog die verstand van metselen heeft is een waarlijk gotspe.
Wilders braakt er van alles uit, maar ik heb moeten constateren dat het met Wiels niet beter gesteld is.
Wat ik eveneens een schandaal vind dat de nieuwe premier Schotte voor wat alle uitlatingen betreft zijn kiezen op elkaar houdt en zich graag business class laat vervoeren naar Nederland en geen gelegenheid voorbij laat gaan zich in de krant met één of ander onzingebeuren te laten fotograferen.
U dient zich te schamen en eindelijk eens een keer laten zien wat u nu echt wilt voor het nieuwe land behalve tweedracht en haat zaaien.

Joshua Lambada, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).