In reactie op ‘Twintig jaar discussie ziekenhuis’ moet mij toch van het hart dat ik het werkelijk een schande vind dat deze regering absoluut geen verantwoordelijkheid neemt inzake nu tot een besluit te komen.
Dat dit gebazel en onintelligent gebral nu reden moet zijn dat een internationaal vermaard oncoloog, nog wel van Curaçaose bodem zich heeft teruggetrokken is intens triest.
Deze nieuwe regering, die al gestart is met de meest schandalige uitlatingen bij monde van Rosalia met in zijn kielzog Wiels (PS) die werkelijk nog niets heeft laten zien wat ook maar enigszins op visie en kennis en vooral beschaving lijkt en zich in de mond durft te nemen dat hij nog nooit gehoord heeft van een oncoloog die verstand van metselen heeft is een waarlijk gotspe.
Wilders braakt er van alles uit, maar ik heb moeten constateren dat het met Wiels niet beter gesteld is.
Wat ik eveneens een schandaal vind dat de nieuwe premier Schotte voor wat alle uitlatingen betreft zijn kiezen op elkaar houdt en zich graag business class laat vervoeren naar Nederland en geen gelegenheid voorbij laat gaan zich in de krant met één of ander onzingebeuren te laten fotograferen.
U dient zich te schamen en eindelijk eens een keer laten zien wat u nu echt wilt voor het nieuwe land behalve tweedracht en haat zaaien.

Joshua Lambada, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.