Ik heb het persbericht over aanvraag nieuw adres gelezen.
Wat ik hierin mis is de wijziging van straatnaam door de overheid!
Voorbeeld: Polarisweg in Kaya W.F.G. (Jombi) Mensing. (Hier wonen onder andere 91 oudere bewoners). Dit is al jaren geleden gewijzigd en nog steeds een probleem bij het wijzigen door bewoners bij onder andere bedrijven. Bewoner wordt opgezadeld met actie, omdat sommige bedrijven dit niet accepteren, bijvoorbeeld Aqualectra en UTS. Bewoner doet dan verder geen moeite, met als gevolg dat de bewoners het maar laten. Niet de bewoners hebben gevraagd om de straatnaam wijziging! Een dergelijke wijziging zou automatisch moeten plaatsvinden, zonder inbreng van de bewoners! Hoe ziet ROP deze straatnaamwijziging?
Henk Pasman,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.