Wat moet de gemeenschap van Curacao blij zijn dat de heer Charles Cooper tóch businessclass naar de Intertraffic beurs, de beurs waar de nieuwste dure snufjes worden gepresenteerd, is afgereisd, ondanks dat het de overheidskas veel geld heeft gekost. Aangezien de resultaten er niet om liegen.
Hij heeft daar namelijk ontdekt dat de veiligheid van de voetgangers hier op Curaçao meer aandacht moet hebben. Wat een fantastische constatering, alleen een beetje laat, aangezien deze meneer in het verleden zowel minister als gedeputeerde was van Infrastructuur.
Verder lezen we dat er drums zijn die met de auto meedraaien waarmee levens gered kunnen worden op het moment dat er een auto inrijdt. Ook prima zou ik zo zeggen, als dit ter vervanging van de grote betonnen blokken is die bij afzettingen zoals bv bij Carnaval worden gebruikt, waarbij je weinig overlevingskansen hebt, want ik kan me niet voorstellen dat onze hedendaagse plastic tonnen levensbedreigend zouden zijn. Bovenstaande leerzame lessen betreffende de verkeersveiligheid hadden we niet zelf kunnen bedenken, daarvoor was het echt nodig de beurs te bezoeken.

Tineke Poulino,
Curaçao
ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.