Het vorige MDPT smeet met geld, kopt de krant op 10 januari. Het gebeurde kan natuurlijk niemand verbazen, want laten we wel wezen, het is al vele jaren bekend hoe het toeging onder leiding van Wiels ondersteund door toenmalige regering-Asjes en de rest van het theater van de lach.
Het komt in het kort hierop neer, dat onder leiding van Wiels vele miljoenen gemeenschapsgeld is onttrokken en gespendeerd, wat gebruikt had moeten worden om de allerarmsten in onze gemeenschap een kans te geven, kinderen met een volle buik naar school te laten gaan, om kinderen niet noodgedwongen thuis te houden omdat de bus niet betaald kan worden, om kans op goede scholing te bieden en vooral om de kans die onbenut is gebleven om deze gezinnen die het zo moeilijk hebben te ondersteunen.
Het hele gebeuren komt bij mij over als diefstal van gemeenschapsgeld en diefstal dient te allen tijde bestraft te worden. Ik doe dan ook een klemmend beroep op het Openbaar Ministerie (OM) om het overmatige misbruik van gemeenschapsgeld verder te onderzoeken. Dan doel ik op de toenmalige regering-Asjes, maar ook op de korte regering van Gilmar Pisas.
Allen die verantwoordelijk zijn geweest en hebben meegedaan aan deze charade dienen onderzocht te worden. Het misbruik van gemeenschapsgeld op dit eiland dient onherroepelijk te worden gestopt.
Josef Martina,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.