Wij van de groep Eco-Trippers wensen de hele bevolking van Curaçao een voorspoedig 2018 en veel sterkte en wijsheid. Onze goede wensen gaan in het bijzonder naar allen die zich op onvermoeibare wijze inzetten om ons eiland mooi en schoon te houden en voor hun inzet voor natuurbescherming. De goede wensen gaan ook naar organisaties zoals Uniek Curaçao, Amigu di Tera, Stichting Dierenbescherming Curaçao. Een speciale felicitatie gaat uit naar Green Force, die de MCB Prijs 2017 kreeg voor het werk met betrekking tot inzameling en export van afval, aluminium en verschillende soorten plastic voor recycling doeleinden.
Eco-Trippers is een groep gepensioneerden die elke donderdag in de natuurlijke omgeving wandelen en ervan genieten en zich daarna aan een van de vele baaien van het eiland vermaken. Wij komen vele plekken tegen die ons versteld doen staan van de verkeerde wijze waarop ons volk met afval omgaat. Voortdurende destructie, gebrek aan zorg, vervuiling op grote schaal, enz. zijn daar bewijzen van.
De natuur van ons eiland is een juweel waarvan velen de waarde jammer genoeg niet beseffen. Juist daarom hebben wij ook enorm grote waardering voor de bovengenoemde organisaties en wij wensen hun veel sterkte en doorzettingsvermogen toe in hun werk. Wij hopen van harte dat ons volk hun werk ook steeds meer en meer zal waarderen en dat wij met zijn allen de liefde voor het eiland opbrengen en ervoor gaan zorgen.
Eco-Trippers is bijzonder blij met de erkenning van het goede werk dat Green Force ten behoeve van het milieu verricht. Wij hopen dat meer instanties hun erkenning voor dit werk tonen en daar de nodige steun aan verlenen.
Sedney Jansen (namens de Eco-Trippers), Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.