De Chinezen met Guangdong Zhenrong zitten in financieel zwaar weer. Hopi skuma, tiki lechi! PdVSA, met als grootaandeelhouder de Venezolaanse regering, is failliet. En de Shell zal nooit een totaal afgeschreven en zwaar verwaarloosde raffinaderij overnemen. De enige echte oplossing voor ons eiland is het compleet opruimen van de raffinaderij! Daar zijn bij de EU zeker fondsen voor te krijgen. Alleen al het schroot levert een vermogen op!

En voor 4 jaar werk voor meer dan 1.000 man. Het Schottegat compleet ombouwen met prachtige hotels, resorts en pieren, waar de megajachten kunnen aanmeren. Een tweede Monaco in de Caribbean! En dan werk voor meer dan 10.000 man! Luchtkastelen? Nee, waar een wil is, is een weg.

Joost Pronk,
Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.