Te midden van alle tumult van Irma, Jose en nu Maria strijdt een groep nobele vrijwilligers om het afkickcentrum Yabi di Libertat open te houden. Veertien jaar lang heeft de heer Obispu verslaafde zoons, broers, vaders, ooms en vrienden liefdevol opgevangen en velen van ons van een zware last verlost. Nu dreigt het centrum wegens gebrek aan financiën helaas te sluiten met alle gevolgen van dien. Er is maandelijks minstens 25.000 gulden nodig om dit nobele werk voort te zetten. Als wij met zijn allen maandelijks één gulden doneren dan kan Sherrald doorgaan met zijn werk. Het is tenslotte ook onze verantwoordelijkheid.
Mijn gulden heb ik al in mijn hand. Wie volgt?
Albert Comenencia
Curaçao

Nawoord: Het idee van Comenencia wil hij handhaven, ook al is inmiddels door twee ministers financiering toegezegd (zie Antilliaans Dagblad van 21 september). ‘Want de gemeenschap heeft ook een verantwoordelijkheid’.

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).