Te midden van alle tumult van Irma, Jose en nu Maria strijdt een groep nobele vrijwilligers om het afkickcentrum Yabi di Libertat open te houden. Veertien jaar lang heeft de heer Obispu verslaafde zoons, broers, vaders, ooms en vrienden liefdevol opgevangen en velen van ons van een zware last verlost. Nu dreigt het centrum wegens gebrek aan financiën helaas te sluiten met alle gevolgen van dien. Er is maandelijks minstens 25.000 gulden nodig om dit nobele werk voort te zetten. Als wij met zijn allen maandelijks één gulden doneren dan kan Sherrald doorgaan met zijn werk. Het is tenslotte ook onze verantwoordelijkheid.
Mijn gulden heb ik al in mijn hand. Wie volgt?
Albert Comenencia
Curaçao

Nawoord: Het idee van Comenencia wil hij handhaven, ook al is inmiddels door twee ministers financiering toegezegd (zie Antilliaans Dagblad van 21 september). ‘Want de gemeenschap heeft ook een verantwoordelijkheid’.

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.