Als reactie op het artikel in het Antilliaans Dagblad: Niet alleen de Handelskade moet worden verfraaid. What about de Heerenstraat en de Madurostraat? Waarom de gehele Punda niet tot een mall herbouwen? Er moeten veel meer bomen en planten worden geplant. Er moet meer schaduw worden gecreëerd zoals het Gomezplein. What about enkele boutique hotels en terrassen in de Heerenstraat en Madurostraat? 
Een voorbeeld is de Lincoln Road in Miami Beach. Het hart van Punda moet tot laat in de avond blijven bruisen. Waarom kan de Maduro’s bank de Madurostraat niet adopteren en constant onderhouden? De schoonmaakploeg voor Punda moet actiever zijn en constant schoonhouden. De barkjes moet onderhouden en vernieuwd worden. 
Constant muziek en meer bedrijvigheid is een must willen we Punda laten herleven. Er is nog veel te doen. De gebouwen van het parlement moeten plaatsmaken voor hotels en terrassen. Het is nu een dooie boel midden in de stad. Kroegjes moeten geopend in het hart van de stad. Zoals in Pietermaai. Er is dus veel te doen als we de stad willen herleven. Het is mogelijk, maar men moet het wel willen.


John A. Peter,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.