Regeren is vooruitzien.
In twee kranten las ik op 31 maart 2017 dat ‘ alle huishoudens die van drinkwater zijn afgesloten vóór aanstaande maandag (vandaag, 3 april 2017, red.) weer worden aangesloten op de watervoorziening’ .
Interessant, dacht ik, dat betekent dat die maatregel van het huidige interim-kabinet uiterlijk zondag te middernacht in moest gaan. Een nobel streven van ons zogeheten Volkskabinet.
En, indachtig het gezegde: regeren is vooruitzien, verhoogt datzelfde Volkskabinet het watertarief voor de trouwe, betalende consumenten van 6,97 gulden per m3 in april met 6 cent naar 7,03 gulden.
Logisch toch!
Sydney Joubert,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.