‘Blòki 12’ is alle realiteitszin kwijt. In hun ijver om het roer van ons land te grijpen, wat niet gelukt is op grond van de verkiezingsuitslag van oktober jongstleden, hebben ze toch wat in elkaar geknutseld met de hulp van wat zwakke elementen. Nu zij nergens gehoor vinden voor hun inspanningen om de verkiezingen van 28 april uit de weg te ruimen, willen zij het staatsbestel op zijn kop zetten. Met het schrijven van een boekwerk aan moties willen zij op de stoel van de bestuurders zitten. Met andere woorden: in plaats dat het parlement de regering controleert, wil deze groep uit het parlement ons land besturen op basis van moties. Regeren op basis van ‘motionaliteit’. Elke rechtschapen minister zou hen het bos insturen.

Frans Heiligers, Curaçao

ADletters logo

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).