‘Blòki 12’ is alle realiteitszin kwijt. In hun ijver om het roer van ons land te grijpen, wat niet gelukt is op grond van de verkiezingsuitslag van oktober jongstleden, hebben ze toch wat in elkaar geknutseld met de hulp van wat zwakke elementen. Nu zij nergens gehoor vinden voor hun inspanningen om de verkiezingen van 28 april uit de weg te ruimen, willen zij het staatsbestel op zijn kop zetten. Met het schrijven van een boekwerk aan moties willen zij op de stoel van de bestuurders zitten. Met andere woorden: in plaats dat het parlement de regering controleert, wil deze groep uit het parlement ons land besturen op basis van moties. Regeren op basis van ‘motionaliteit’. Elke rechtschapen minister zou hen het bos insturen.

Frans Heiligers, Curaçao

ADletters logo

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.