Door diverse politici wordt plotseling de term 'Smart Zoning' gebruikt. De eerste keer dat ik het hoorde was tijdens de behandeling van het wetsontwerp over Oostpunt. Als je de politici een voor een zou vragen wat deze term 'Smart Zoning' eigenlijk betekent en wat dat inhoudt voor de stedenbouwkundige ontwikkeling van Curaçao, zouden ze dan antwoord kunnen geven op die vraag?
Ikzelf zou het niet eens weten en stedenbouw vormt een essentieel onderdeel van mijn vakuitoefening en mijn opleiding. De oprichting van een commissie die zich hiermee moet gaan bezighouden wordt kennelijk belangrijk geacht in ons parlement. Maar als men niet eens weet waar het over gaat, waarom is deze commissie dan zo nodig?
Dennis Klaus (architect), Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).