Door diverse politici wordt plotseling de term 'Smart Zoning' gebruikt. De eerste keer dat ik het hoorde was tijdens de behandeling van het wetsontwerp over Oostpunt. Als je de politici een voor een zou vragen wat deze term 'Smart Zoning' eigenlijk betekent en wat dat inhoudt voor de stedenbouwkundige ontwikkeling van Curaçao, zouden ze dan antwoord kunnen geven op die vraag?
Ikzelf zou het niet eens weten en stedenbouw vormt een essentieel onderdeel van mijn vakuitoefening en mijn opleiding. De oprichting van een commissie die zich hiermee moet gaan bezighouden wordt kennelijk belangrijk geacht in ons parlement. Maar als men niet eens weet waar het over gaat, waarom is deze commissie dan zo nodig?
Dennis Klaus (architect), Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.