We hebben voortdurend onze mond vol met negatieve opmerkingen over de opgroeiende jeugd van de laatste jaren. Helaas zijn wij hierdoor vaak onvoldoende bewust van de vele positieve projecten rond deze kinderen.
Met pijn in mijn hart moet ik constateren dat onze Jeugdbrigade na december 2016 geen subsidie meer krijgt uit het criminaliteitsfonds en hierdoor in een lastig parket komt te zitten.
Voor deze kerst heb ik dan ook een speciale wens.
Heren politici kunt u deze beslissing alstublieft meteen terugdraaien?
Wat mevrouw Albertoe en haar collega’s van de ‘Brigada’ de laatste jaren hebben bereikt, is niet met woorden te beschrijven.
Denk dit keer niet aan uzelf maar aan deze vrijwilligers die jarenlang belangeloos honderden kinderen op het rechte pad hebben gebracht en gehouden.
Bon Pasku!
Albert Comenencia,
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).