Op ons politiekorps wordt nogal eens kritiek geleverd. Watersportvereniging Jan Sofat heeft echter een goede ervaring die wij graag met u willen delen. Ten tijde van orkaan Matthew werd ‘s nachts met zwaar materiaal ons clubgebouw opengebroken. Buurtbewoners hoorden verdachte geluiden en waarschuwden het bestuur, die daarop de politie verwittigde. De uitgerukte nachtploeg was op tijd om de dieven op heterdaad te betrappen en te arresteren. De door de inbrekers gebruikte pick-up was volgeladen met zowat de gehele inhoud van het clubhuis, inclusief de ijskast. In het kader van het onderzoek moesten de ontvreemde spullen uiteraard mee naar het bureau, maar een dikke week geleden kregen wij alles weer keurig terug, inclusief de onaangeroerde drankvoorraad. Als u weet dat wij bij het opladen van de spullen op onze eigen pick-up zelfs geholpen werden door de dienstdoende politiemannen van dat moment, dan begrijpt u onze blijdschap en is een masha masha danki aan de politie op zijn plaats. Hulde!

Lida van der Gulik (secretaris namens bestuur en leden van WSV Jan Sofat),
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.