De grote afvaldumpweg uit het verleden, de Kaya die Yotin Kòrtá met Blauwbaai via Klein Hofje verbindt, wordt nu elke twee weken schoongemaakt. Helaas blijft dat hard nodig want tijdens de laatste schoonmaak werden er maar liefst 16 zakken verse troep verzameld. Gelukkig zijn er elke keer weer nieuwe vrijwilligers te vinden die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Op de foto de ‘beroepsgroep’ Facebookvrienden die met zijn achten de klus in een uur wisten te klaren. Een aantal uitgenodigde beroepsgroepen lieten het in het recente verleden helaas afweten maar krijgen nog een herkansing om positief in het daglicht te komen staan. Tot nu is die eer voorbehouden aan de onderwijzeressen, de coassistenten uit het ziekenhuis en de ware Facebookvrienden van Alex Roose. Wie volgt? 

tenelimpi


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).