In uw krant van woensdag 5 oktober vielen mij een aantal interessante artikelen op.
Ontslag kabinet ingediend, waarbij Whiteman aangeeft ‘burgers op te roepen om de archieven te raadplegen om zelf te zien welke resultaten het kabinet heeft geboekt’.
Ja, jezelf zo uitgebreid op de borst kloppen na de schandalige wachtlijsten in de gezondheidszorg, verplegend personeel/chirurgen et cetera in het Sehos die niet aan het werk kunnen omdat operatiekamers wegens gebrek aan materialen niet gebruikt kunnen worden, de Capriles, Marvelyne Wiels die door toedoen van Whiteman c.s. nog steeds in Den Haag zit, de corruptie die niet is afgenomen maar toegenomen, de criminaliteit enz enz. Mijnheer Whiteman u moet dit maar aan de burger uitleggen en niet in uw sede. Verantwoording afleggen zo hoort het te zijn in een democratie waarvan ik aanneem dat we die op Curaçao ook hebben.
Het volgende dat mij opviel ‘Thodé tegen komst Universiteit van Amsterdam’.
Daar lach ik me echt suf over, Thodé, ik neem tenminste aan dat mijnheer ‘goed geschoold’ is en ongetwijfeld een academische opleiding heeft gevolgd, snapt niet hoe belangrijk het is dat universiteiten samenwerken. Sorry hoor, maar hoe dom kan je zijn.
En last but not least dat Schotte c.s. met zijn MFK door het OM aangepakt moet worden door mensen ongevraagd sms’jes te sturen met vota MFK. In mijn geval via Digicel.
UTS heeft al aangegeven geen gegevens van cliënten door te geven, van Digicel had ik hetzelfde verwacht.
Mijn stelling is dan ook dat er werknemers gelieerd aan deze partij zijn die de telefoonnummers doorgeven.
OM doe uw werk en zoek dit uit behalve dat dit spam is kan dit ongetwijfeld onder cybercriminaliteit vallen.
J. Martina
Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.