Graag wil ik reageren op het artikel van woensdag 4 mei 2016, inzake de reactie van dhr. E. Heerenveen naar dhr. E. Tjin-Asjoe. Wat mij in het bijzonder tegen de borst stuit, is het onprofessioneel omgaan met een kritische opmerking door dhr. Heerenveen.
Ook mijn vrouw en ik hebben een slechte ervaring met de klantonvriendelijke wijze van handelen door Insel Air.
Op 14 maart kocht ik voor mijn vrouw en mij een ticket naar Bonaire op zaterdag 26 maart, vluchtnummer 7I314. Dit hebben wij op het kantoor van Insel Air te Sambil gekocht, alwaar ons werd gevraagd of wij om 21.40 uur terug wilden vliegen. Dat vonden wij een prima tijd. Dat stond natuurlijk ook op onze tickets vermeld, die wij voor 227 gulden per persoon gekocht hadden en hebben ook nog apart luchthavenbelasting betaald.
Ons werd verzocht om rond 19.40 uur in te checken op Bonaire. Schetst onze verbazing dat wij zonder enige mededeling van de kant van Insel Air, terwijl wij al twee uur gewacht hadden, op het display zien verschijnen dat wij pas om 23.40 uur zouden vertrekken.
Wij hebben dus zonder enig bericht van Insel Air, vier uur op het vliegveld van Bonaire moeten wachten om een reisje van 15 minuten naar Curaçao te maken. Inmiddels was ook alles gesloten op het vliegveld en was het niet mogelijk om zelfs maar iets te kunnen drinken.
Wij voelen ons zeer slecht en uitermate klantonvriendelijk behandeld door Insel Air.
Daarom begrijp ik niet waarom dhr. Heerenveen op deze wijze reageert op terechte kritiek door dhr. Tjin-Asjoe.
Het zou de directie van Insel Air sieren om zich te buigen over een verbetertraject in plaats van met modder te gooien.
F. Landsmark,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.