Op 18 april kopt het Antilliaans Dagblad op pagina twee ‘Wiels creëert rookgordijn’ en ook de editorial besteedt aandacht aan het geval Wiels.ADBrief 800
Ik denk dat wij als burgers van het eiland meer dan een recht hebben te weten waarom de zogenaamde people’s party van Wiels haar de hand boven het hoofd blijft houden. Het liegen en bedriegen van deze vrouw, haar onjuiste cv, geld van de hardwerkende Curaçaose belastingbetaler uitgeven als water, het openlijk spreken over je medewerkers en nog is dat voor haar partij geen reden om zo iemand, die meer dan een schandvlek voor het ambt is, eruit te donderen. De ‘supervisie’ van Stella van Rijn (verre van ‘je van het’) werpt duidelijk geen vruchten af. Overigens, komt Van Rijn niet van de MFK en zit zij niet op een ministerie die een ‘bridge too far’ is voor haar?
Het is onbeschaamd te noemen dat de partij van Wiels zo iemand laat zitten en je mag je dan toch wel zo langzamerhand als burger gaan afvragen why?!
Een grote shame on de PS en de verdraaid zwakke Statenleden binnen de Staten. U bewijst met zijn allen keer op keer het volk niet te dienen, maar uw eigen zakken te vullen.
J. Martina, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).